Sluit

COVID-19

Een van de dingen die de Parade volgens velen zo bijzonder maakt, is de verbinding tussen artiesten en publiek. Juist in deze tijd is de drang tot nabijheid, elkaar opzoeken, inspireren en verhalen vertellen groot. Sinds COVID-19 zijn we aan de slag met verschillende initiatieven om de Parade zichtbaar te maken én ons publiek de mogelijkheid geven om op een alternatieve manier van de Parade te genieten, zoals bij hotel Zoku.

Nóg een Parade-tournee overslaan willen we echt niet, dus doen we er alles aan om deze zomer weer door Nederland te mogen reizen. Vrij rondstruinen en last minute een theatertent induiken zit er naar alle waarschijnlijkheid niet in deze zomer. We bezinnen ons op de beste alternatieven, want dát we iets gaan doen is zeker, wát dat dan precies is hopen we je heel gauw te vertellen. Houd daarom onze nieuwsbrief, website en socialmedia kanalen in de gaten.
Uiteraard zijn de RIVM-richtlijnen leidend en staat de veiligheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten te allen tijde voorop.